Referenties

Oosterloo Interim Management

Minoscribo is voor Oosterloo Interim Management BVBA een aanwinst als het gaat om uitwerken, verwerken en ontwerpen van documenten. Suzanna Quaaden, eigenaar van Minoscribo, wordt door mij veelvuldig ingezet. Ze ondersteunt in vele werkzaamheden, die er kwalitatief uitstekend uitzien. Suzanna heeft meteen in de gaten wat je bedoelt en heeft het resultaat van je vraag snel verwerkt. Daarnaast wordt Suzanna veel ingezet voor het verwerken van bulkgegevens, maar ook voor het uitwerken van presentaties en het opstellen van brieven en documenten. Suzanna is voor mijn bedrijf ook belangrijk bij de uitwerking van de presentaties, enquêtes & scholingen als ik in samenwerking met andere opdrachtgevers scholingen verzorg. Mijn samenwerking met Suzanna als persoon is voor mijn bedrijf een aanwinst: ik kan door haar nauwkeurige werkzaamheden sneller en meer zaken verwerken. Bij het opstarten van nieuwe projecten ondersteunt Suzanna ook op locatie, dit is ook erg productief. Ze kan in een stresssituatie/-omgeving rustig werken en laat zich niet afleiden. Minoscribo kunt u zeker inschakelen, u bent verzekerd van gekwalificeerd werk, in een korte periode, wat in deze tijd zeker niet onbelangrijk is!

 

Oosterloo Interim Management BVBA
Klaasje Oosterloo

You-Know Loopbaanbegeleiding

Ik ben op aanraden van een netwerkcontact in contact gekomen met Suzanna omdat ik regelmatig tijd te kort kwam in het uitwerken van trainingsmateriaal, het maken van presentaties en het uitnodigen van kandidaten voor een training. 

Suzanna werkt zeer nauwkeurig en is erg snel in het uitwerken van verschillende zaken. Ik vind het erg prettig om met haar samen te werken, omdat ze haar afspraken nakomt, met je mee denkt en ze is erg handig met diverse computer-programma’s.

Hierdoor kan ik mij in mijn eigen onderneming bezig houden met mijn corebusiness waardoor mijn klanten en opdrachtgevers tevreden zijn omdat alles perfect verloopt.
You Know
Jacqueline Scherpenzeel